De Krat
De Krat, MaaltijdboxDe Krat, MaaltijdboxDe Krat, Maaltijdbox

De Krat, eerlijk eten thuisbezorgd

Added by Duurzaam Nederland

0 reviews

Listed in Duurzame Voeding

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


De Krat stelt elke week een uitbundige maaltijdbox samen vol eerlijke en goede spullen: seizoensproducten, lokaal gekweekt en duurzaam geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Wij brengen al dat heerlijks zo van de boer naar jouw keukentafel.

Hou je van kwalitatief en eerlijk eten maar heb je geen tijd om die ene speciale groente of dat bijzondere stuk vlees bij elkaar te shoppen op lokale markten en in gespecialiseerde winkels? Dan is de Krat iets voor jou!

In de Gemakskrat zitten voldoende ingrediënten om 3 volledige maaltijden te koken, inclusief recepten. We leveren deze krat in de Randstad op maandag- en donderdagavond, vrijdag de gehele dag en zaterdagochtend. Buiten de Randstad leveren we op dinsdagavond, vrijdag de hele dag en zaterdagochtend. Ook hebben we een afhaalpunt in Amsterdam, waar je maandagavond en vrijdag de hele dag terecht kunt.

De Gemakskrat Vega is de vegetarische variant van de Gemakskrat. Ook deze krat bevat voldoende producten om 3 volwaardige maaltijden van te maken. Net als bij de Gemakskrat krijg je er recepten bij. We leveren deze maaltijdbox in de Randstad op maandag- en donderdagavond, vrijdag de gehele dag en zaterdagochtend. Buiten de Randstad leveren we op dinsdagavond, vrijdag de hele dag en zaterdagochtend. Ook hebben we een afhaalpunt in Amsterdam, waar je maandagavond en vrijdag de hele dag terecht kunt.

De Weekendkrat Extra is zoals de naam al doet vermoeden meer geschikt om in het weekend uitgebreid uit te koken. Deze krat bevat 7 tot 8 vaak bijzondere groenten, extra vlees of vis, een stuk kaas, een mooi brood of andere luxe extra’s en recepten. Deze maaltijdbox wordt in de Randstad donderdagavond, vrijdag en zaterdagochtend geleverd. Buiten de Randstad leveren we op vrijdag en zaterdagochtend. ’s Vrijdags is deze krat ook af te halen in Amsterdam.

Voor alle maaltijdboxen geldt dat we deze in héél Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen bezorgen. In sommige postcodegebieden worden bezorgkosten (€2,95) in rekening gebracht.

De Krat werkt met een abonnement, maar je kan onze maaltijdboxen natuurlijk ook eenmalig bestellen of cadeau doen.

Bezoek Webwinkel

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Duurzaam Nederland – alles over duurzaamheid – DuurzaamNederland.nl
Spring naar de toolbar