Slim Energie Meten
Slim Energie MetenSlim Energie MetenSlimme Energie MeterSlim Energie Meten

Slim Energie Meten

Added by Duurzaam Nederland

0 reviews

Listed in Energie Besparen

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


SlimEnergieMeten.nl levert diensten voor consumenten en bedrijven. Met de online dienst van Slim Energie Meten krijgt u toegang tot grafieken die real-time uw energieverbruik weergeven.

Real-time grafieken
Met de online dienst van Slim Energie Meten krijgt u toegang tot grafieken die real-time uw energieverbruik weergeven. Deze grafieken worden iedere seconde bijgewerkt. U krijgt hiermee uw stroomverbruik (of opbrengst) in zowel wattage als kilowattuur te zien en voor gasverbruik is dit in kubieke meters (m3). Als u in het bezit bent van zonnepanelen wordt ook de opbrengst hiervan weergeven.

Voordeligste energieleveranciers vinden
Ieder huishouden heeft een uniek profiel qua energieverbruik. De grootte en locatie van uw woning, het aantal personen in het huishouden, de aanwezige apparatuur en het gebruik hiervan, de momenten waarop u thuis bent. Al dit soort zaken hebben invloed op uw verbruik. U kunt uw woning beter isoleren en zuinigere appatuur aanschaffen om uw verbruik te verminderen. Maatregelen om te besparen houden echter een keer op. Echter kunt u daarna nog wel besparen op de energierekening. U kunt overstappen naar een voordeligere energieleverancier.

Veel mensen staren zich blind op de kilowattuur tarieven. Echter bestaat de energierekening uit meer elementen, zoals vastrecht gasverbruik etc. Bovendien worden zaken zoals dag- en nachttarief vaak niet meegenomen. Op slimenergiemeten zetten wij voor uw persoonlijk energieverbruik al deze zaken op een rijtje gezet en daar rolt uit wie de voordeligste is.

Slimenergiemeten.nl is 100% onafhankelijk.

Bezoek Website

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Duurzaam Nederland – alles over duurzaamheid – DuurzaamNederland.nl
Spring naar de toolbar