Met de Zon
metdezon-zonnepanelen.jpg

Zonnepanelen.nl, MetDeZon

Added by Duurzaam Nederland

0 reviews

Listed in Zonnepanelen

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


MetDeZon de nuchtere zonnepanelen leverancier uit het pittoresk dorpje De Rijp, net boven Amsterdam, is begonnen in 2009 met het leveren van net-gekoppelde zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kon men terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

Waar staan we nu?
Inmiddels heeft MetDeZon de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in grote collectieven, zoals die van SamenZonneEnergie. Grootschallige inkoopcolllectieven namens talloze gemeenten in de provincies Noord- en Zuid-Holland en bij individuele klanten verspreidt over heel Nederland. We zijn dan ook trots om te kunnen vermelden dat we al meer dan 45.000 complete systemen hebben geleverd en dat we daarmee een van de grootste zonne-energie leveranciers van Nederland zijn.

  • Complete Zonnepanelen Systemen
  • Losse Zonnepanelen
  • Losse Omvormers
  • Montage Materialen
  • Ook voor camping en Boot

Wij hebben onder andere complete zonnepanelen systemen van CSUN, Phonosolar, Ja- Solar, DEMGC, Jinkp Maxim, LG Neon Series, BenQ Sunforte Series, Axitec, Solar Frontier, Dunne Film en hebben wij ook zonneboilers en CV ketels. U kunt deze ook bestellen in onze webwinkel.

Bezoek Website

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Duurzaam Nederland – alles over duurzaamheid – DuurzaamNederland.nl
Spring naar de toolbar